De beurs

Organisator WB Evenementen organiseert al jaren combinatiebeurzen met Poppenhuizen, Miniaturen, Poppen en Teddyberen en nu voor de tweede keer een beurs voor alleen Teddyberen en andere stoffen Dieren.

Teddy Holland is voor iedere bezoeker zoals verzamelaars, liefhebbers van teddyberen en berenmakers zeer interessant. WB Evenementen verwacht dat ongeveer 100 standhouders aan dit evenement zullen gaan deelnemen. Dit zijn o.a. handelaren, beren- en/of dierenkunstenaars (handgemaakt) en leveranciers van toebehoren.

Handelaren en kunstenaars bieden hun handgemaakte teddyberen en andere (knuffel)dieren te koop aan. Daarbij gaat het om verzamelberen (antieke of moderne van bekende berenmerken) of unieke stukken of in en zeer kleine oplage gemaakte beren.

Handelaren en leveranciers gaan speciaal voor zelfmakers stoffen, hulpmiddelen en aanverwante artikelen aanbieden. Er zal een breed aanbod zijn van: speciaal samengestelde paketten, Patronen, Stoffen zoals Mohair en andere, kleding voor teddybereb en nog veel meer.

Adres beurslocatie